Diensten

Klik op een dienst voor meer informatie en tarieven.

Heb je moeite met het onder woorden brengen van je boodschap? Laat mij dit dan voor je doen. Ik ben een professionele tekstschrijver en help je graag verder met pakkende teksten.

Investering: in overleg

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van een plek op internet (webhosting)? Ik help je graag bij het aanvragen van jouw domeinnaam en webhosting.

Investering: €20 (exclusief BTW)

Wil je een mooie website die ook goed wordt weergegeven op een tablet of mobiele telefoon? Ik maak en installeer deze graag voor je.

Investering: afhankelijk van je wensen tussen de €100 en €300.

Als ondernemer ontkom je niet aan social media zoals Twitter, Instagram en Facebook. Weet je niet hoe dit werkt? Dan help ik je graag. Van het aanmaken van een pagina/profiel tot de vormgeving en het onderhoud.

Investering: in overleg

Heb je specifieke vragen of wil je sparren over je bedrijf of het ondernemerschap? Dit kan telefonisch, via Skype of per mail.

Investering: €32,50 per uur of €20 per half uur.

Als ondernemer krijg je te maken met juridische thema’s. Denk maar aan contracten, algemene voorwaarden, de privacywet, arbeidsovereenkomsten etc. Binnenkort zal ik samen met een juridische partner mogelijkheden aanbieden waardoor je online juridische dichtgetimmerde documenten kunt aanmaken.

Investering: vanaf €20